Štedrá porcia talianskej pasty
Nečudujeme sa, že toto čerstvé, zdravé a ľahké jedlo je v Taliansku také obľúbené.
Dokonale uvarené talianske cestoviny Barilla a päť výborných omáčok predsa nemôže byť zlá kombinácia. My k tomuto výbornému jedlu pridávame grilovanú zeleninu, kuracie mäsko alebo mäsové guličky, čo ešte stále nie je všetko.
Čerstvo nastrúhaný syr Grana Padano, vyrobený z čerstvého mlieka priamo v talianskej provincii, vás nepochybne svojou vôňou a chuťou prenesie do malebnej talianskej dedinky.
Spaghetti
Najobľúbenejší tvar cestovín, ktorý deti jedia rukami, dospelí namotávajú na vidličku a experti si pomáhajú lyžicou.
Penne
Sú jednoduchšie na jedenie a priam ideálne na obed do kancelárie. Hodia sa k omáčkam s väčšími kúskami zeleniny alebo mäska.
Gnocchi
Tieto malé zemiakové halušky najlepšie dopĺňajú jemné omáčky. Krémová nivová omáčke je pre gnocchi ako stvorená.
Obľúbené kombinácie
Boloňské spaghetti
mleté hovädzie mäso, zeleninka, paradajková zmes
- spaghetti
- boloňská omáčka
- hovädzie guľky
- parmezán
Penne mexico
kukurica, fazuľa, mrkva, jalapeños v pikantnej zmesi
- penne
- mexická omáčka
- grilovaná zelenina
- parmezán