Nádherne krémové risotto
Dobrý vývar a svieža zelenina sú základom lahodného risotta. Ryža Arborio dáva risottu tradičnú krémovú konzistenciu a pomalé varenie lahodnú mäkkosť. Už počujete ako krásne buble?
Aby bolo rissoto takto dobré, musí byť ryža vypestovaná pod slnkom severného Talianska a skombinovaná so správnymi surovinami. U nás si môžete vybrať z piatich druhov.
Kým sa nám zbiehajú slinky ešte rýchlo doplníme, že na horúce risotto si môžete pridať grilovanú zeleninu, kuracie mäsko alebo mäsové guličky. Navrch vám pridáme čerstvo nastrúhaný syr Grana Padano.
Extra krémové
Môže byť risotto príliš krémové? Nemyslíme si. Milovníkom smotanového risotta odporúčame naše hubové a špenátové.
Paradajkové
V risottách Bolognesse a Tomato si pochutíte na kvalitnej ryži a sladkých paradajkách. Táto kombinácia sa s čerstvým syrom ťažko prekonáva.
Pikantné
O toto elegantné jedlo nebudú ukrátení ani milovníci pálivejších pokrmov vďaka nášmu Mexico risottu.